Ontdek de wereld van drinkwater

Zoek jij een meewerk- of afstudeerstage, traineeship of eerste baan?

De vitale wereld van drinkwater heeft veel te bieden op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid. Bij Oasen bieden wij stageplekken, traineeships en startersfuncties in verschillende teams waaronder IT, assetmanagement, technologie en infra. Op basis van jouw wensen, competenties en opleidingsrichting denken wij graag met je mee binnen welk team jij aan de slag kan gaan.  


Traineeship

Wil jij jouw eerste werkervaring opdoen in de drinkwatersector?

In een periode van anderhalf jaar werk je mee in drie verschillende teams (bedrijfsvoeringscentrum, IT en assetmanagement) met als doel Oasen te leren kennen en het primair proces eigen te maken. Na deze anderhalf jaar kijken we samen met jou welke functie goed bij jou past en waar jij jezelf ziet binnen Oasen. 

Wil je meer weten over een traineeship bij Oasen? Neem dan telefonisch, via whatsapp of per mail contact op met Michelle Buik, Adviseur Werving, 06 27 00 46 00 of michelle.buik@oasen.nl

Meer weten over jouw mogelijkheden binnen Oasen?

Wij komen graag met je in contact.

Neem telefonisch, via whatsapp of per mail contact op met Michelle Buik, Adviseur Werving, 06 27 00 46 00 of michelle.buik@oasen.nl en zij vertelt je graag meer over stages, traineeships en werken bij Oasen. 

Over Oasen

Iedereen in onze organisatie geeft vorm aan het beste drinkwater voor de regio. Dit doen wij door te blijven innoveren, waarbij wij ernaar streven dat ons drinkwater zo duurzaam mogelijk wordt geproduceerd. De komende jaren staat Oasen voor technische uitdagingen en transities en die mag en kan jij mede vormgeven. Vanwege onze bescheiden omvang, heb jij veel impact.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dit faciliteren wij graag! Bij Oasen krijg je alle kans om te groeien. Ook is er aandacht voor jouw vitaliteit en is een prettige werk-priv├ębalans voor ons vanzelfsprekend.