Jij bepaalt de balans

Kwaliteit in werk en leven

We snappen dat er naast werk ook een privéleven is. Een juiste balans hiertussen maakt dat we het beste halen uit onze medewerkers. We bieden opleidingsmogelijkheden voor degenen die verder willen groeien in hun werk. We zijn een betrouwbare werkgever waar je kan werken in een fijne werksfeer.

Een goede balans tussen werk en privé

Flexibele tijden

Niet iedereen binnen Oasen hoeft dezelfde werktijden te hebben. Dat hangt af van de soort werkzaamheden die je doet en jouw persoonlijke voorkeur. Binnen een afdeling worden onderling afspraken gemaakt over de minimale bezetting en bereikbaarheid. Met je collega’s vul je dan de dagelijkse praktijk verder in. De een wil graag vroeg beginnen om aan het eind van de dag te kunnen sporten. De ander brengt eerst de kinderen naar school en begint later. Gezamenlijk zorg je ervoor dat er iedere dag genoeg collega’s aanwezig en bereikbaar zijn.

Sociaal en betrokken

Medewerkers bij Oasen zijn mensen die zich verbonden voelen met elkaar en met het product drinkwater. Ervoor zorgen dat onze klanten altijd onberispelijk water uit de kraan krijgen, daar werken we graag voor. Samen krijgen we meer voor elkaar. We snappen dat we elkaar nodig hebben om tot het beste resultaat te komen. Ook buiten werktijd weten we elkaar te vinden tijdens een borrel, sportevenement of een Oasenfeestje.

Samen aan de toekomst werken

Samen aan de toekomst werken. Dat doen we door onze processen en kwaliteitscontroles goed op orde te hebben, maar ook door bezig te zijn met veel innovaties op het zuiveringsproces en het leidingnetwerk.

Je krijgt bij ons de ruimte om mee te denken in vernieuwing en verbetering van het drinkwaterproces en alles wat daarbij komt kijken.

Durf jij de verantwoordelijkheid aan om daar een rol in te spelen? Dan geven wij jou de ruimte en het vertrouwen om jouw kennis en ervaring in te zetten om samen aan de toekomst te werken.

Verbonden voelen met elkaar en met het product drinkwater.

Lees de verhalen van onze medewerkers