Nederland en water horen bij elkaar

Samen werken aan ambitieuze doelstellingen

Gezonder leven en duurzaamheid vinden we belangrijk. De klimaatdoelstellingen voor ons land zijn ambitieus. Water is onlosmakelijk verbonden aan dit alles. Nederland en water horen bij elkaar. Er zijn complexe watervraagstukken, ook op drinkwatergebied. Water was en is een belangrijke factor in ons leven. Sterker nog, het is een eerste levensbehoefte.

Hard werken voor altijd onberispelijk drinkwater

Medewerkers bij Oasen zijn mensen die zich verbonden voelen met elkaar en met het product drinkwater. Ervoor zorgen dat onze klanten altijd onberispelijk water uit de kraan krijgen, daar werken we graag hard voor. Dat doen we door onze processen en kwaliteitscontroles goed op orde te hebben, maar ook door bezig te zijn met innovaties van het zuiveringsproces en het leidingnetwerk.

Klantgericht, sociaal, bescheiden, echtheid en verbinding zijn al heel lang belangrijke kwaliteiten binnen Oasen. Daarnaast vraagt de huidige tijd ook om kostenbewustzijn, resultaatgerichtheid en zakelijkheid.

"Oasen is een plek met veel gemotiveerde mensen die echt met hun vak bezig zijn"

Werken bij een drinkwaterbedrijf

Bij Oasen maak je impact

De drinkwatervoorziening in Nederland staat bekend als een van de beste ter wereld. 24 uur per dag en 7 dagen per week zorgen wij voor de levering van schoon en lekker drinkwater. We blijven aan de top door te investeren in de expertise van onze medewerkers en in onze infrastructuur.

Drinkwater maken is een technisch proces. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het onderhouden en repareren van ons leidingnet en grote infrastructurele klussen zoals de bouw van zuiveringsstations en aanleg van grote waterleidingen. Maar ook de automatisering van onze processen. Voor diverse disciplines zoeken we daarom professionals die de wereld achter de kraan willen ontdekken en mee willen bouwen aan ons drinkwaterbedrijf van de toekomst.

"Ik vind het heel fijn dat Oasen flexibel is met de werktijden"

Meer dan een werkgever

Oasen vindt het belangrijk dat je je goed voelt en biedt daarom prima arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je ook nog korting op bepaalde verzekeringen, een goede pensioensregeling en overige vergoedingen zoals een vitaliteitsbudget.

Daarnaast is het mogelijk om een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen te stellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra vakantiedagen te kopen.

Actuele vacatures