Waterzuiveringsinstallaties aansturen

Inhoud van het werk

"Ik ben engineer procesautomatisering. Dit is een technische functie die in onze organisatie bij de ICT-afdeling hoort. Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor de volledige geautomatiseerde besturing van de installaties die voor het zuiveringsproces van het water zorgen."

Je nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd

"Wat mijn nieuwsgierigheid heeft geprikkeld is de complexe wereld achter de druppel water die uit de kraan komt. Er is namelijk behoorlijk wat inspanning voor nodig om zuiver water uit de kraan te krijgen.

De inhoud van ons werk is complex, maar wij weten het met elkaar zo te organiseren dat we betrouwbare installaties hebben. Mijn werk is uitdagend en verveelt mij eigenlijk nooit. Ik ben trots hoe ik heb kunnen ontwikkelen in mijn functie. Dat Oasen mij hierin stimuleert én ondersteunt waardeer ik enorm."

Oasen illustratie

Ons water is bijzonder

Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.500 bedrijven, in 21 gemeenten. We leveren jaarlijks in totaal zo’n 46 miljard liter drinkwater aan onze klanten. Hiervoor gebruiken we zeven zuiveringsstations en acht pompstations.

Zelf je uren indelen

"Binnen de verantwoordelijkheden die ik draag kan ik mijn uren flexibel inplannen. Daarnaast kies ik afgestemd op het type werkzaamheden waar ik werk, bijvoorbeeld thuis, op kantoor of op een zuiveringsstation. Deze flexibiliteit die Oasen mij biedt geeft ruimte om privé en werk op een prettige manier te combineren. Mijn vrouw en ik hebben een gezin met drie kinderen en brengen graag veel tijd door met elkaar. Dat Oasen zo flexibel is helpt hierbij."

De flexibiliteit geeft mij ruimte om privé en werk te combineren

Water staat heel dichtbij je

"Eén van mijn belangrijkste drijfveren is werk doen dat een toegevoegde waarde heeft voor de maatschappij. Water is een primaire levensbehoefte en het is mooi om je hiervoor in te zetten. Daarnaast ben ik zelf ook klant van Oasen. Het water dat wij maken drink ik zelf ook. Dat brengt de maatschappelijke relevantie dichtbij."

Een toegevoegde waarde voor de maatschappij

Ontdek de verhalen van Oasen medewerkers

‏‏‎