Uitdagend, veelzijdig en multidisciplinair

Om de drinkwatervoorziening nu en in de toekomst op peil te houden, blijven we continu vernieuwen. Onze projectmanagers voeren omvangrijke multidisciplinaire klussen uit die daaraan bijdragen. Binnen het veelzijdige projectenportfolio kan dit de gedeeltelijke of gehele nieuwbouw van zuiverings- en pompinstallaties betreffen, maar ook de aanleg van grotere waterleidingen, van ontwerp tot uitvoering.

Ander. Projectleider bij Oasen

"Ik ben projectleider van verschillende productieprojecten. Ik werk nu 9 maanden bij Oasen en doe op het moment twee projecten gezamenlijk met het team. We zijn bijvoorbeeld bezig met de inrichting van een nieuw winveld (een veld waaruit water wordt gewonnen) en een aantal winputten. Het gebied is te smal om voor de toekomst water te voorzien, dus we gaan het gebied uitbreiden en winputten verplaatsen om zo het probleem op te lossen."

Complexe werkzaamheden succesvol afronden

De projectmanager is de spil in een project, houdt de voortgang scherp in de gaten en zorgt dat het project volgens afspraak, budget en planning wordt uitgevoerd. Zodat na afloop trots kan worden teruggekeken op de succesvolle afronding van een complexe klus, waarmee we jaren vooruit kunnen.
Dit zijn de verantwoordelijkheden
  • Projectplannen schrijven met daarin de tijd- en budgetplanning, risicoanalyse en voortgangsrapportages
  • Realiseren van de projectresultaten
  • Innovatie
  • Co√∂rdineren van de werkzaamheden van de projectteams

Ontdek andere werkgebieden