Klanten voorzien van schoon drinkwater

Inhoud van het werk

"Ik voer werkzaamheden uit aan de waterleiding. Dit is zowel bij mensen thuis als in de woonwijken. We voeren onderhoud uit aan de waterleiding maar lossen ook storingen op. Ik zorg ervoor dat wij onze klanten kunnen voorzien van schoon drinkwater."

Water als primaire levensbehoefte

“Ik werk nu twee en een half jaar bij Oasen. Voorheen vond ik het heel gewoon dat er water uit de kraan komt, maar sinds ik hier werk zie ik dat er echt heel veel bij komt kijken. Wij zorgen dat de leidingen schoon zijn en doen onderhoud. Alles zodat onze klanten elke dag op elk moment schoon water krijgen. Water is toch een van de eerste levensbehoeftes en dat maakt mijn werk belangrijk.”

Voorheen vond ik het heel gewoon dat er water uit de kraan komt

Oasen illustratie

Ons water is bijzonder

Oasen maakt drinkwater voor 750.000 mensen en 7.500 bedrijven, in 21 gemeenten. We leveren jaarlijks in totaal zo’n 46 miljard liter drinkwater aan onze klanten. Hiervoor gebruiken we zeven zuiveringsstations en acht pompstations.

Flexibiliteit is voor mij en mijn gezin erg belangrijk

De juiste balans

“In principe werk ik dagen van 8 tot half 5. Mocht er een keer een lekkage zijn die uitloopt dan heb ik de keuze of ik wil door werken of niet. Stel ik heb die avond plannen gemaakt dan kan ik dat doorgeven aan de planner. Daarnaast heb ik eens in de zes weken storingsdienst van een week. Dit rooster wordt ruim van tevoren bekend gemaakt, zodat ik de mogelijkheid heb om te ruilen met collega’s of zij met mij.

Mijn vrouw werkt op onregelmatige tijden en dan is het fijn dat ik kan regelen dat ik doordeweeks een dag vrij ben zodat er iemand voor de kinderen kan zorgen. Flexibiliteit is voor mij en mijn gezin erg belangrijk. Mijn collega’s en ik kunnen naar elke klus toe, omdat iedereen dezelfde specialiteiten heeft. Als ik met een klus bezig ben hoef ik die dus niet per se ook af te maken. Als collega’s helpen we elkaar hier ook goed in”

Geen dag is hetzelfde

"Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt voor mij de uitdaging. Daar moet je wel tegen kunnen. Zo ben je soms ergens aan het werk en word je opgebeld door de planning vanwege een lekkage. Die variatie zorgt ervoor dat ik mijn werk echt leuk vind. Ik heb een prima bus waar ik in rijd waar alle spullen in zitten. Alles is erg goed geregeld en als je het anders geregeld wilt hebben dan staan ze daar ook voor open. Je moet goed en veilig werk leveren. Daarom werk je met het juiste gereedschap en hier zorgt Oasen voor."

Variatie zorgt ervoor dat ik mijn werk echt leuk vind

Ontdek de verhalen van Oasen medewerkers

‏‏‎